Billboardy przy drogach krajowych

Projekt dotyczący billboardów przy drogach krajowych realizowałam również jako osoba fizyczna. Zamieszczam tą informację, ponieważ chcę aby fundacja również zajmowała się wynajmem billboardów przedstawiających tematykę ukraińskiego ludobójstwa na Polakach.

Podobnie jak przy naklejkach samochodowych, korzystałam ze zrzutki.pl   zbierając pieniądze od ludzi, którym leży na sercu walka o pamięć i prawdę dla naszych pomordowanych rodaków.

Zrealizowałam  wynajem miesięczny billboardów m.in. na autostradzie A4 w kierunku z Opola do Wrocławia (2 miesięczny wynajem), trzy billboardy we Wrocławiu, jeden w Opolu, i jeden billboard na stałe w Okolicach Olsztyna. Poniżej przedstawiam galerię zdjęć oraz linki do artykułów opisujących to przedsięwzięcie.

BILLBOARDY  OGRODOWE (BALKONOWE)

Visits: 15